Sponsors


Word ook sponsor van C-day

Op C-day haalt de communicatieprofessional vakinhoudelijke kennis op en laat zich inspireren door de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. C-day is vernieuwend, verrassend, verbindend en van hoog niveau. Ook dit jaar kun je weer internationale topsprekers verwachten en high level fasterclasses. Maar er is meer: we vieren het 5-jarig jubileum (in het NBC) met een extra bijzondere editie vol nieuwe experiences. Dit betekent volop mogelijkheden voor sponsors om bij de inhoud aan te sluiten of zich met inhoud in een fasterclass te presenteren.

Het congres trekt een breed publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals uit Nederland en België, die werkzaam zijn van junior- tot directieniveau. Deze communicatieprofessionals zijn actief aan bureau- of organisatiezijde, binnen (semi)overheid, non-profit, bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs.

Zonder partners en sponsors zouden we C-day nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn iedereen erg dankbaar en hopen natuurlijk ook dit jaar weer op steun van vele partners en sponsors.

Wat kunnen we bieden?
We hebben wederom verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot het plaatsen van een stand of een originele activatie. Meer informatie vind je in deze sponsorbrochure voor C-day19.

Wil je meer weten?
Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl of 06 57 54 33 83.

Graag tot ziens op C-day!

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners en sponsors

Omnicom Public Relations Group

Omnicom Public Relations Group

Omnicom Public Relations Group is een fullservice-communicatieadviesbureau, een collectief van drie internationaal toonaangevende public relations en public affairs bureaus; FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli. In Nederland werken we, vanuit onze kantoren in Amstelveen en Den Haag, met zo’n 50 getalenteerde adviseurs en specialisten. Onze kracht en focus liggen op de sectoren healthcare & wellness en food & agriculture en daarnaast zijn we actief op klanten in sectoren als energie, technologie, financiële dienstverlening, consumer goods en overheid.

De Haagse Hogeschool, Academie voor Masters & Professional Courses

De Haagse Hogeschool, Academie voor Masters & Professional Courses

TALMON | Smart Video Agency

TALMON | Smart Video Agency

Hoogwaardige video content is de core-business van Talmon. Talmon is een bedrijf dat altijd op de hoogte is van nieuwe technieken en strategieën om een video zo goed mogelijk te laten scoren.

De Trainingsstudio / Van Luyken

De Trainingsstudio / Van Luyken

Via het eigen label De Traininsgstudio richt Van Luyken zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen en detachering van communicatieprofessionals. Tot de opdrachtgevers behoren bedrijven en organisaties in onder meer de sectoren energie, vervoer en zorg. Naamgever Wim van Luyken richtte het bureau in 1978 op. Hij wist internationale bedrijven aan zich te binden en maakte Van Luyken toonaangevend. In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Public Relations en Voorlichting stond hij aan de wieg van de latere beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, Logeion.

Behavior Change Academy

Behavior Change Academy

Behavior Change Academy is dé onderwijsinstelling op het gebied van gedragsverandering in Nederland. Binnen de Academy leren we professionals hoe menselijk gedrag tot stand komt en welke (on)bewuste drijfveren hierbij een rol spelen. Daarnaast leren we hen hoe ze gedrag op een bewezen effectieve manier veranderen. Hierbij ligt de focus niet alleen op kennis en inspiratie,  maar ook op het vertalen van de inzichten naar de praktijk. Dit doen we bijvoorbeeld via onze 9-daagse Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, die we hebben ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit. De Postacademische opleiding is de eerste complete opleiding over gedragsverandering en uniek in Nederland. De laatste twee lichtingen werden door professionals gemiddeld beoordeeld met een 4.6 op een schaal van 5. In september 2019 start de zevende lichting van deze opleiding.

Behavior Change Academy
GBBO

GBBO

Wij geloven in makkelijke dienstverlening. Dit gedachtegoed voeren we dan ook iedere dag uit. We helpen je jouw doelgroep beter te bedienen. Dit doen we door de dienstverlening via de verschillende klantcontactkanalen te verbeteren waarbij we het digitale kanaal als startpunt nemen. Afhankelijk van jouw uitdaging combineren we onderzoeksmethodes, analyses, inzichten, trainingen en projectmanagement tot een passende aanpak. In nauwe samenwerking met jou bedenken we vervolgens de juiste oplossingen. En helpen we deze , indien gewenst, te implementeren. Zo maken we het samen makkelijker voor inwoners, ondernemers en andere organisaties om met de overheid zaken te doen.

GBBO
Adformatie

Adformatie

Adformatie is een crossmediaal platform met 24 uur per dag nieuws, achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie. Het platform bestaat uit de journalistiek onafhankelijke vakglossy Adformatie, de website Adformatie.nl, de dagelijkse en wekelijkse emailnieuwsbrief, een online vacaturebank en diverse congressen en seminars. Adformatie is partner van de Verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar.

Adformatie
Mett

Mett

Mett staat al 15 jaar voor slim samenwerken, kennisdelen en communiceren. In die tijd is Mett uitgegroeid tot een zeer eenvoudig en veilig online platform. Mett wordt door meer dan 250 organisaties op veel verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld als sociaal intranet, extranet, participatie- of co-creatieplatform en projectomgeving. Samen met onze klanten werken we continue aan de doorontwikkeling van Mett. Daardoor kunnen we wekelijks verbeteringen toevoegen aan ons platform.

Mett
OnlyHuman

OnlyHuman

OnlyHuman zorgt voor een passende (tijdelijke) opdracht of vaste baan die aansluit bij jouw expertise en wensen. Wij snappen jouw vak en zijn er om jou te vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers. Die vind je onder meer binnen de overheid, goede doelen en fondsenwerving en zakelijke dienstverlening. Daarnaast kun je rekenen op een levendig netwerk waar jij als professional in participeert. Zo kom je tijdens kennissessies en OnlyHuman borrels in contact met andere inspirerende vakmensen, om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

OnlyHuman
Future Communication

Future Communication

Future Communication is een allround communicatieadviesbureau in Utrecht. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in omgevingscommunicatie, interne communicatie, verandercommunicatie en employer branding.

Future Communication
Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook. Meer over ons weten? Twitter: @vanderhilst Facebook: https://www.facebook.com/vanderhilst

Van der Hilst Communicatie
Tappan

Tappan

Tappan is een van de grote allround communicatiebureaus in Nederland. We helpen overheden, publieke organisaties en dienstverleners om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Tappan blinkt uit in communicatie over ingewikkelde materie. Bijvoorbeeld nieuwe wetten of beleid, grote infrastructuurprojecten of financiële producten. Wij halen de kern boven. Onze oplossingen zijn vaak verrassend eenvoudig. En daardoor juist effectief.

Tappan
Managementboek

Managementboek

Managementboek is een online boekhandel waar u terecht kunt voor vakinformatie en inspiratie. Managementboek onderscheidt zich door het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals. Naast het traditionele boek kunt u bij ons terecht voor e-books, luisterboeken, spellen, events, seminars, e-learnings en ons magazine.

Managementboek
Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) wil bijdragen aan een duurzame kennissamenleving waarbij de mens het uitgangspunt is. Waar studenten en medewerkers zich kunnen ontplooien, zich thuisvoelen en waar we in samenwerking met onze relaties durven te experimenteren en innoveren.

Hogeschool Utrecht
HVR Group

HVR Group

HVR Group het communicatiebureau nieuwe stijl. Ze helpen organisaties zélf communicatief te worden. Communicatieve organisaties zijn beter in staat in te spelen op hun omgeving. Ze kunnen anderen in beweging brengen en snel zelf in actie komen als de omstandigheden dat vragen. Ze zijn duurzaam verbonden met al hun relaties, op alle niveaus. Ze begrijpen hun stakeholders daardoor beter. En worden beter door hen begrepen. Communicatieve organisaties zijn aantoonbaar succesvoller. HVR Group helpt hun opdrachtgevers dit te bereiken.

HVR Group
Bind

Bind

Bind community building is een bureau die communities ontwikkelt voor organisaties. Ze werken onder andere voor: ledenorganisaties die hun achterban willen faciliteren door netwerkvorming, profit en non-profits die een social intranet of digital workplace willen introduceren om hun medewerkers productiever te maken, grote organisaties die klanten in een online community bij support of productontwikkeling willen betrekken en bedrijven die meer als netwerk willen opereren.

Bind
LexisNexis

LexisNexis

LexisNexis ' We support better decision making'. LexisNexis Business Information Solutions levert innovatieve oplossingen die aansluiten op specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Eén van deze oplossingen is Newsdesk. Newsdesk is een complete media monitoring & analyse oplossing die u inzicht geeft over hoe uw merk of een specifiek onderwerp in het nieuws is gekomen. In Newsdesk zijn meer dan 80.000 online en offline bronnen eenvoudig te doorzoeken en gemakkelijk te analyseren. Waar en wanneer u maar wilt! Voor meer informatie ga naar: www.lexisnexis.nl/newsdesk

LexisNexis
Customer Revolution

Customer Revolution

Customer Revolution helpt ambitieuze bedrijven en overheden bij het ontwerpen en organiseren van uitzonderlijke klantervaringen. Customer experience design noemen we dat. Samen verbeteren en vernieuwen we je service en communicatie, door je klant echt voorop te stellen – in elk contact, op elk moment en via elk kanaal. We adviseren en begeleiden je organisatie bij de veranderingen die daarbij nodig zijn. Zodat je klantgerichtheid, excellente service en innovatie verankert in het DNA van je organisatie – stapsgewijs en behapbaar. We helpen bovendien bij het implementeren en uitvoeren van de strategie. Dat doen we met creatieve concepten, effectieve content en slimme tools. www.customerrevolution.nl  

Customer Revolution
iWRITER

iWRITER

iWRITER is ’s werelds meest gewaardeerde Microsoft Office Add-in voor brand identity & template management. Zij helpen klanten succesvol zijn door hen consistente merken te laten communiceren. Wereldwijd vertrouwen meer dan 350.000 gebruikers op iWRITER.

iWRITER
The Oval Office

The Oval Office

The Oval Office is een Live + communicatiebureau, onder de naam MOVE waren ze al meer dan 25 jaar actief in Nederland. The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Het bureau bevindt zich naast Amsterdam ook in Antwerpen, Brussel en Gent.

The Oval Office
Video Agency

Video Agency

Bij VideoAgency zijn we met een heleboel mensen en doen we een heleboel. Van creatie tot productie en van post-productie tot zorgen voor bereik. Maar er is één ding dat ons bindt: we vinden het leuk om video’s te maken. Samen video’s maken is nog veel leuker. Ze worden er ook een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen. Met makers en met opdrachtgevers. Door die open houding komen ideeën overal vandaan en ontstaan er video’s waar iedereen écht trots op is.

Video Agency
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
Zcene

Zcene

Bij Zcene gaat het om verhalen die kijkers raken en in beweging brengen. Verhaalkracht noemen we dat. De slimste manier om samen met u verhaalkracht te ontdekken doen we middels de Vertelwijzer.

Zcene
Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht
Magazine on the Spot

Magazine on the Spot

Redacteuren, een fotograaf, vormgever, redactietafel én een evenement. Het resultaat? Magazine on the Spot: een digitaal magazine dat uw congres of event in woord en beeld verslaat. Met pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, intrigerende foto’s, kernachtige recensies en heel veel reacties van deelnemers na afloop. En het mooie is: al de volgende ochtend in uw digitale postvak.

Magazine on the Spot
Yacht

Yacht

Yacht is een Nederlands detacherings-, werving- en selectiebureau en onderdeel van Randstad. Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement. De Verkiezing van het CommunicatieTalent van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Yacht.

Yacht

Mede mogelijk gemaakt door

Livehouse

Livehouse

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events.

Livehouse
NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum