Sponsors


Word ook sponsor van C-day

Op C-day haalt de communicatieprofessional vakinhoudelijke kennis op en laat zich inspireren door de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. C-day is vernieuwend, verrassend, verbindend en van hoog niveau. Ook dit jaar kun je weer internationale topsprekers verwachten en high level fasterclasses. Maar er is meer: we vieren het 5-jarig jubileum (in het NBC) met een extra bijzondere editie vol nieuwe experiences. Dit betekent volop mogelijkheden voor sponsors om bij de inhoud aan te sluiten of zich met inhoud in een fasterclass te presenteren.

Het congres trekt een breed publiek dat bestaat uit communicatie professionals uit Nederland en België, die werkzaam zijn van junior- tot directieniveau. Deze communicatieprofessionals zijn actief aan bureau- of organisatiezijde, binnen (semi)overheid, non-profit, bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs.

Zonder partners en sponsors zouden we C-day nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn iedereen erg dankbaar en hopen natuurlijk ook dit jaar weer op steun van vele partners en sponsors.

Wat kunnen we bieden?
We hebben wederom verschillende profileringsmogelijkheden; van het organiseren van een sessie tot het plaatsen van een stand of een originele activatie. Meer informatie vind je in deze sponsorbrochure voor C-day19.

Wil je meer weten?
Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl of 06 57 54 33 83.

Graag tot ziens op C-day!

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners en sponsors

iWRITER

iWRITER

iWRITER is ’s werelds meest gewaardeerde Microsoft Office Add-in voor brand identity & template management. Zij helpen klanten succesvol zijn door hen consistente merken te laten communiceren. Wereldwijd vertrouwen meer dan 350.000 gebruikers op iWRITER.

iWRITER
Future Communication

Future Communication

Future Communication is een allround communicatieadviesbureau in Utrecht. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in omgevingscommunicatie, interne communicatie, verandercommunicatie en employer branding.

Future Communication
Video Agency

Video Agency

Bij VideoAgency zijn we met een heleboel mensen en doen we een heleboel. Van creatie tot productie en van post-productie tot zorgen voor bereik. Maar er is één ding dat ons bindt: we vinden het leuk om video’s te maken. Samen video’s maken is nog veel leuker. Ze worden er ook een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen. Met makers en met opdrachtgevers. Door die open houding komen ideeën overal vandaan en ontstaan er video’s waar iedereen écht trots op is.

Video Agency
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
The Oval Office

The Oval Office

The Oval Office is een Live + communicatiebureau, onder de naam MOVE waren ze al meer dan 25 jaar actief in Nederland. The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Het bureau bevindt zich naast Amsterdam ook in Antwerpen, Brussel en Gent.

The Oval Office
Zcene

Zcene

Bij Zcene gaat het om verhalen die kijkers raken en in beweging brengen. Verhaalkracht noemen we dat. De slimste manier om samen met u verhaalkracht te ontdekken doen we middels de Vertelwijzer.

Zcene
METT

METT

Mett staat al 15 jaar voor slim samenwerken, kennisdelen en communiceren. In die tijd is Mett uitgebroeid tot een zeer eenvoudig en veilig online platform. Mett wordt door meer dan 250 organisaties op veel verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld als sociaal intranet, extranet, participatie- of co-creatieplatform en projectomgeving. Samen met onze klanten werken we continue aan de doorontwikkeling van Mett. Daardoor kunnen we wekelijks verbeteringen toevoegen aan ons platform.

METT
Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht
Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) wil bijdragen aan een duurzame kennissamenleving waarbij de mens het uitgangspunt is. Waar studenten en medewerkers zich kunnen ontplooien, zich thuisvoelen en waar we in samenwerking met onze relaties durven te experimenteren en innoveren.

Hogeschool Utrecht
OnlyHuman

OnlyHuman

OnlyHuman zorgt voor een passende (tijdelijke) opdracht of vaste baan die aansluit bij jouw expertise en wensen. Wij snappen jouw vak en zijn er om jou te vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers. Die vind je onder meer binnen de overheid, goede doelen en fondsenwerving en zakelijke dienstverlening. Daarnaast kun je rekenen op een levendig netwerk waar jij als professional in participeert. Zo kom je tijdens kennissessies en OnlyHuman borrels in contact met andere inspirerende vakmensen, om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

OnlyHuman
Tappan

Tappan

Tappan is een van de grote allround communicatiebureaus in Nederland. We helpen overheden, publieke organisaties en dienstverleners om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Tappan blinkt uit in communicatie over ingewikkelde materie. Bijvoorbeeld nieuwe wetten of beleid, grote infrastructuurprojecten of financiële producten. Wij halen de kern boven. Onze oplossingen zijn vaak verrassend eenvoudig. En daardoor juist effectief.

Tappan
Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook. Meer over ons weten? Twitter: @vanderhilst Facebook: https://www.facebook.com/vanderhilst

Van der Hilst Communicatie
LexisNexis

LexisNexis

LexisNexis ' We support better decision making'. LexisNexis Business Information Solutions levert innovatieve oplossingen die aansluiten op specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Eén van deze oplossingen is Newsdesk. Newsdesk is een complete media monitoring & analyse oplossing die u inzicht geeft over hoe uw merk of een specifiek onderwerp in het nieuws is gekomen. In Newsdesk zijn meer dan 80.000 online en offline bronnen eenvoudig te doorzoeken en gemakkelijk te analyseren. Waar en wanneer u maar wilt! Voor meer informatie ga naar: www.lexisnexis.nl/newsdesk

LexisNexis
Magazine on the Spot

Magazine on the Spot

Redacteuren, een fotograaf, vormgever, redactietafel én een evenement. Het resultaat? Magazine on the Spot: een digitaal magazine dat uw congres of event in woord en beeld verslaat. Met pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, intrigerende foto’s, kernachtige recensies en heel veel reacties van deelnemers na afloop. En het mooie is: al de volgende ochtend in uw digitale postvak.

Magazine on the Spot

Mede mogelijk gemaakt door

Livehouse

Livehouse

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events.

Livehouse
NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum