Sponsors


Word sponsor

Dit vakcongres is een van de hoogtepunten van het verenigingsjaar en trekt een publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals (zowel leden als niet-leden), van medewerker tot directeur communicatie, die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied en collega’s willen ontmoeten.

Voordelen van partnership en sponsoring:
• Direct contact met uw doelgroep
• Profiteer van sterk merk Logeion-jaarcongres
• Genereer nieuwe leads
• Volop exposure in multimediale marketingcampagne
• Verstevig uw positie in de markt door kennisdeling

Bekijk de andere mogelijkheden voor sponsoring bij Logeion en de sponsorbrochures.

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners en sponsors

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management

Rotterdam School of Management (RSM) is de business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam, en een voorloper op het gebied van onderwijs en training met betrekking tot bedrijfscommunicatie. RSM biedt een executive masteropleiding aan voor communicatieprofessionals, evenals gespecialiseerde open cursussen die zich richten op verschillende onderwerpen in bedrijfscommunicatie. RSM wordt consequent gerekend tot de top 10 Europese business schools.

Rotterdam School of Management
Video Agency

Video Agency

VideoAgency voert de labels StudioBilder, VideoWerkt en Tanker. Binnen VideoAgency ligt de focus op concept, videoproductie en technische innovatie. Ze zijn veelzijdig in ons video-aanbod, weten hoe ze een publiek bereiken en zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen.

Video Agency
De CongresTekenaar - Visuele Communicatie

De CongresTekenaar - Visuele Communicatie

De CongresTekenaar tekent live en ter plekke aan een metersbrede compilatie van de onderwerpen die op uw congres ter sprake komen. Onze tekeningen brengen het gesprek op gang en maken ingewikkelde onderwerpen zichtbaar. Een kleurrijke samenvatting voor gasten en deelnemers.

De CongresTekenaar - Visuele Communicatie
ORTEC

ORTEC

ORTEC is een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Ze maken bedrijven efficiënter, voorspelbaarder en effectiever, en zetten complexe uitdagingen om in gebruiksvriendelijke oplossingen.

ORTEC
Cision

Cision

Cision biedt een compleet aanbod van (pers)distributie, monitoring en analyse diensten voor de marketing-, PR- en communicatieprofessional.

Cision
Managementboek

Managementboek

Managementboek is een online boekhandel waar u terecht kunt voor vakinformatie en inspiratie. Managementboek onderscheidt zich door het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals. Naast het traditionele boek kunt u bij ons terecht voor e-books, luisterboeken, spellen, events, seminars, e-learnings en ons magazine.

Managementboek
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
The Oval Office

The Oval Office

The Oval Office is een Live + communicatiebureau, onder de naam MOVE waren ze al meer dan 25 jaar actief in Nederland. The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Het bureau bevindt zich naast Amsterdam ook in Antwerpen, Brussel en Gent.

The Oval Office
Zcene

Zcene

Bij Zcene gaat het om verhalen die kijkers raken en in beweging brengen. Verhaalkracht noemen we dat. De slimste manier om samen met u verhaalkracht te ontdekken doen we middels de Vertelwijzer.

Zcene
[De Redactie]

[De Redactie]

[De Redactie] is expert op het gebied van redactie en communicatie. Voor elk communicatievraagstuk bieden wij u een flexibele oplossing op maat. Zo helpen wij organisaties bij voorbeeld met (tijdelijke) personele versterking, het schrijven van content en de coördinatie van projecten zoals websites, magazines en jaarverslagen. [De Redactie]Trainingen biedt  communicatieprofessionals en organisaties cursussen en incompany-trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.

[De Redactie]
METT

METT

Mett staat al 15 jaar voor slim samenwerken, kennisdelen en communiceren. In die tijd is Mett uitgebroeid tot een zeer eenvoudig en veilig online platform. Mett wordt door meer dan 250 organisaties op veel verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld als sociaal intranet, extranet, participatie- of co-creatieplatform en projectomgeving. Samen met onze klanten werken we continue aan de doorontwikkeling van Mett. Daardoor kunnen we wekelijks verbeteringen toevoegen aan ons platform.

METT
Customer Revolution

Customer Revolution

Customer Revolution helpt ambitieuze bedrijven en overheden bij het ontwerpen en organiseren van uitzonderlijke klantervaringen. Customer experience design noemen we dat. Samen verbeteren en vernieuwen we je service en communicatie, door je klant echt voorop te stellen – in elk contact, op elk moment en via elk kanaal. We adviseren en begeleiden je organisatie bij de veranderingen die daarbij nodig zijn. Zodat je klantgerichtheid, excellente service en innovatie verankert in het DNA van je organisatie – stapsgewijs en behapbaar. We helpen bovendien bij het implementeren en uitvoeren van de strategie. Dat doen we met creatieve concepten, effectieve content en slimme tools. www.customerrevolution.nl  

Customer Revolution
DirectResearch

DirectResearch

DirectResearch voert al jarenlang voor veel leden van Logeion betrouwbaar communicatie-onderzoek uit: pre en posttesting, campagne-evaluaties en campaign tracking. Ben je op zoek naar een goed maar ook efficiënt en flexibel onderzoekbureau? Vraag bij ons een offerte aan, dan weet je zeker dat je de juiste antwoorden krijgt op jouw vragen!

DirectResearch
Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht
Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) wil bijdragen aan een duurzame kennissamenleving waarbij de mens het uitgangspunt is. Waar studenten en medewerkers zich kunnen ontplooien, zich thuisvoelen en waar we in samenwerking met onze relaties durven te experimenteren en innoveren.

Hogeschool Utrecht
OnlyHuman

OnlyHuman

OnlyHuman zorgt voor een passende (tijdelijke) opdracht of vaste baan die aansluit bij jouw expertise en wensen. Wij snappen jouw vak en zijn er om jou te vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers. Die vind je onder meer binnen de overheid, goede doelen en fondsenwerving en zakelijke dienstverlening. Daarnaast kun je rekenen op een levendig netwerk waar jij als professional in participeert. Zo kom je tijdens kennissessies en OnlyHuman borrels in contact met andere inspirerende vakmensen, om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

OnlyHuman
Tappan

Tappan

Tappan is een van de grote allround communicatiebureaus in Nederland. We helpen overheden, publieke organisaties en dienstverleners om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren. Tappan blinkt uit in communicatie over ingewikkelde materie. Bijvoorbeeld nieuwe wetten of beleid, grote infrastructuurprojecten of financiële producten. Wij halen de kern boven. Onze oplossingen zijn vaak verrassend eenvoudig. En daardoor juist effectief.

Tappan
HVR Group

HVR Group

Wij zijn het communicatiebureau nieuwe stijl. We helpen organisaties zélf communicatief te worden. Communicatieve organisaties zijn beter in staat in te spelen op hun omgeving. Ze kunnen anderen in beweging brengen en snel zelf in actie komen als de omstandigheden dat vragen. Ze zijn duurzaam verbonden met al hun relaties, op alle niveaus. Ze begrijpen hun stakeholders daardoor beter. En worden beter door hen begrepen. Communicatieve organisaties zijn aantoonbaar succesvoller. Wij helpen onze opdrachtgevers dit te bereiken.

HVR Group
Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook. Meer over ons weten? Twitter: @vanderhilst Facebook: https://www.facebook.com/vanderhilst

Van der Hilst Communicatie
ANP

ANP

Het ANP is de grootste onafhankelijke B2B leverancier van nieuws en informatie aan alle Nederlandse media – internet, mobiel, televisie, radio, kranten, magazines – en aan publieke en private organisaties. Behalve nieuws en informatie biedt het ANP ook geïntegreerde oplossingen en content om klanten te helpen bij het bepalen van hun agenda en bij het analyseren, monitoren en produceren van content.

ANP
LexisNexis

LexisNexis

LexisNexis ' We support better decision making'. LexisNexis Business Information Solutions levert innovatieve oplossingen die aansluiten op specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Eén van deze oplossingen is Newsdesk. Newsdesk is een complete media monitoring & analyse oplossing die u inzicht geeft over hoe uw merk of een specifiek onderwerp in het nieuws is gekomen. In Newsdesk zijn meer dan 80.000 online en offline bronnen eenvoudig te doorzoeken en gemakkelijk te analyseren. Waar en wanneer u maar wilt! Voor meer informatie ga naar: www.lexisnexis.nl/newsdesk

LexisNexis
Magazine on the Spot

Magazine on the Spot

Redacteuren, een fotograaf, vormgever, redactietafel én een evenement. Het resultaat? Magazine on the Spot: een digitaal magazine dat uw congres of event in woord en beeld verslaat. Met pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, intrigerende foto’s, kernachtige recensies en heel veel reacties van deelnemers na afloop. En het mooie is: al de volgende ochtend in uw digitale postvak.

Magazine on the Spot
MSL

MSL

MSL is een adviesbureau op het gebied van strategische communicatie en reputatiemanagement dat deel uit maakt van de Publicis Groupe; internationaal een top 3 speler op communicatiegebied. MSL is met ruim 3.500 medewerkers actief in 22 landen. In Nederland heeft MSL 15 medewerkers verdeeld over een kantoor in Amsterdam en in Breda. Het bureau is al meer dan 40 jaar actief in Nederland.

MSL

Mede mogelijk gemaakt door

Livehouse

Livehouse

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events.

Livehouse
NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum