Sponsors


Word ook sponsor van C-day

Op C-day haalt de communicatieprofessional vakinhoudelijke kennis op en laat zich inspireren door de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. C-day is vernieuwend, verrassend, verbindend en van hoog niveau. Ook dit jaar kun je weer internationale topsprekers verwachten en high level fasterclasses.

Het congres trekt een breed publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals uit Nederland en België, die werkzaam zijn van junior- tot directieniveau. Deze communicatieprofessionals zijn actief aan bureau- of organisatiezijde, binnen (semi)overheid, non-profit, bedrijfsleven, consultancy en het onderwijs.

Zonder partners en sponsors zouden we C-day nooit zo groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn iedereen erg dankbaar en hopen natuurlijk ook dit jaar weer op steun van vele partners en sponsors.

Wil je meer weten?
Heb je vragen over de mogelijkheden of heb je een ander goed idee voor de sponsoring? Neem dan contact op met Nanne Castelijns via partnerships@logeion.nl of 06 57 54 33 83.

Graag tot ziens op C-day!

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners

Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst Communicatie

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook. Meer over ons weten? Twitter: @vanderhilst Facebook: https://www.facebook.com/vanderhilst

Van der Hilst Communicatie
OnlyHuman

OnlyHuman

OnlyHuman zorgt voor een passende (tijdelijke) opdracht of vaste baan die aansluit bij jouw expertise en wensen. Wij snappen jouw vak en zijn er om jou te vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers. Die vind je onder meer binnen de overheid, goede doelen en fondsenwerving en zakelijke dienstverlening. Daarnaast kun je rekenen op een levendig netwerk waar jij als professional in participeert. Zo kom je tijdens kennissessies en OnlyHuman borrels in contact met andere inspirerende vakmensen, om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

OnlyHuman
SRM

SRM

SRM is dé Marketing en Communicatie opleider van Nederland. Bekijk het opleidingsoverzicht en vind de Marketing of Communicatie cursus die bij je past.

SRM
Babbage Company

Babbage Company

Babbage Company is uw verbinding naar een hoogwaardig netwerk van marketing, communicatie en online professionals. Wij zijn graag uw partner als het gaat om snelle inzet van ervaren en gedreven managers en specialisten, van communicatie manager, online projectmanager tot online targetting specialist.

Babbage Company
Behavior Change Academy

Behavior Change Academy

Behavior Change Academy is dé onderwijsinstelling op het gebied van gedragsverandering in Nederland. Binnen de Academy leren we professionals hoe menselijk gedrag tot stand komt en welke (on)bewuste drijfveren hierbij een rol spelen. Daarnaast leren we hen hoe ze gedrag op een bewezen effectieve manier veranderen. Hierbij ligt de focus niet alleen op kennis en inspiratie,  maar ook op het vertalen van de inzichten naar de praktijk. Dit doen we bijvoorbeeld via onze 9-daagse Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, die we hebben ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit. De Postacademische opleiding is de eerste complete opleiding over gedragsverandering en uniek in Nederland. De laatste twee lichtingen werden door professionals gemiddeld beoordeeld met een 4.6 op een schaal van 5. In september 2019 start de zevende lichting van deze opleiding.

Behavior Change Academy
Doxa

Doxa

Zoek jij een baan of professional in communicatie, marketing of HR? Doxa specialiseert zich in detachering en werving & selectie

Doxa

Mede mogelijk gemaakt door

Mett

Mett

Mett staat al 15 jaar voor slim samenwerken, kennisdelen en communiceren. In die tijd is Mett uitgegroeid tot een zeer eenvoudig en veilig online platform. Mett wordt door meer dan 250 organisaties op veel verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld als sociaal intranet, extranet, participatie- of co-creatieplatform en projectomgeving. Samen met onze klanten werken we continue aan de doorontwikkeling van Mett. Daardoor kunnen we wekelijks verbeteringen toevoegen aan ons platform.

Mett
Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht
Zcene

Zcene

Bij Zcene gaat het om verhalen die kijkers raken en in beweging brengen. Verhaalkracht noemen we dat. De slimste manier om samen met u verhaalkracht te ontdekken doen we middels de Vertelwijzer.

Zcene
Oscar Langerak

Oscar Langerak

Oscar Langerak weet als geen ander de verhalen van mensen met innovatieve ideeën via video te vertellen. Hij bedenkt en creëert maatschappelijk betrokken video’s die authentiek zijn voor het publiek. Hierin zijn vorm en functie niet duaal, maar elkaar versterkend. Oftewel, altijd de juiste vorm bij de inhoud!

Oscar Langerak
Magazine on the Spot

Magazine on the Spot

Redacteuren, een fotograaf, vormgever, redactietafel én een evenement. Het resultaat? Magazine on the Spot: een digitaal magazine dat uw congres of event in woord en beeld verslaat. Met pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, intrigerende foto’s, kernachtige recensies en heel veel reacties van deelnemers na afloop. En het mooie is: al de volgende ochtend in uw digitale postvak.

Magazine on the Spot
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
Bureau Meta

Bureau Meta

Ontwikkelt en ontwerpt interactieve media. Hierbij gaat het in de eerste plaats om interactie tussen mensen. We creëren interactieve ervaringen, vinden het leuk om dingen te maken die goed werken. Hiervoor gebruiken we internet, mobiele apparaten en andere technieken.

Bureau Meta
The Oval Office

The Oval Office

The Oval Office is een Live + communicatiebureau, onder de naam MOVE waren ze al meer dan 25 jaar actief in Nederland. The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Het bureau bevindt zich naast Amsterdam ook in Antwerpen, Brussel en Gent.

The Oval Office
Video Agency

Video Agency

Bij VideoAgency zijn we met een heleboel mensen en doen we een heleboel. Van creatie tot productie en van post-productie tot zorgen voor bereik. Maar er is één ding dat ons bindt: we vinden het leuk om video’s te maken. Samen video’s maken is nog veel leuker. Ze worden er ook een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen. Met makers en met opdrachtgevers. Door die open houding komen ideeën overal vandaan en ontstaan er video’s waar iedereen écht trots op is.

Video Agency
Livehouse

Livehouse

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events.

Livehouse
NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

De centrale plek voor al jouw zakelijke bijeenkomsten.

NBC Congrescentrum