Over de verkiezing


 Vakjury 2020  |  Selectiecommissie 2020Criteria  |  Procedure  |  Eerdere winnaars

 

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers die in het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie hebben geleverd waar we als collega’s trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en impactvol zijn in hun aanpak en een duidelijke individuele bijdrage hebben geleverd. Dat gebeurt tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

Op de longlist voor de verkiezing van de Communicatieman/vrouw van 2020 staan maar liefst 24 kandidaten. Zij leverden het afgelopen jaar allemaal een bijzondere prestatie binnen het vakgebied Communicatie. Hun cases en projecten zijn een mooie inspiratie voor communicatiecollega’s. De komende maanden gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan om de titel.

Maar liefst vijftien talenten zijn in de race voor de titel CommunicatieTalent 2020. Met zoveel talenten belooft het dit jaar weer een spannende verkiezing te worden. De prijs is een erkenning van een bijzondere prestatie binnen het vakgebied Communicatie voor een professional niet ouder dan 30 jaar. Voor de kandidaten wordt het een spannende periode.