Over de verkiezing


Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers die in het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie hebben geleverd waar we als collega’s trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en impactvol zijn in hun aanpak en een duidelijke individuele bijdrage hebben geleverd. Dat gebeurt tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

Logeion beloont met de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar de persoon achter een unieke en vooruitstrevende prestatie. We zoeken een echte communicatieprofessional. Iemand die de meerwaarde van communicatie voor een organisatie kan laten zien. De winnaar krijgt een jaar lang een actieve rol: als inspiratiebron en als representatief boegbeeld namens de beroepsgroep.

De titel CommunicatieTalent van het Jaar is bestemd voor de meest talentvolle jonge communicatieprofessionals. Kanshebbers zijn niet ouder dan 30 jaar. De winnaar wint onder andere een personal coaching sessie en de mogelijkheid zich een jaar lang actief te profileren als ambassadeur van het vak!


Wil jij iemand voordragen?

Ga naar het voordrachtformulier Communicatieman/vrouw van het Jaar
Ga naar het voordrachtformulier CommunicatieTalent van het Jaar