Over de verkiezing


 Vakjury 2020  |  Selectiecommissie 2020Criteria  |  Procedure  |  Eerdere winnaars

 

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers die in het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie hebben geleverd waar we als collega’s trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en impactvol zijn in hun aanpak en een duidelijke individuele bijdrage hebben geleverd. Dat gebeurt tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar.

Logeion beloont met de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar de persoon achter een unieke en vooruitstrevende prestatie. We zoeken een echte communicatieprofessional. Iemand die de meerwaarde van communicatie voor een organisatie kan laten zien. De titel CommunicatieTalent van het Jaar is bestemd voor de meest talentvolle jonge communicatieprofessionals. Kanshebbers zijn niet ouder dan 30 jaar. De winnaar wint onder andere een personal coaching sessie en de mogelijkheid zich een jaar lang actief te profileren als ambassadeur van het vak!

Wie verdient een van de titels volgens jou?
Geef je tip aan ons door via de onderstaande button. Het tippen gaat gemakkelijker dan ooit: binnen 1 minuut stuur je jouw favoriete kandidaat naar ons op!