Eerdere winnaars


2018

Winnaar van de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar 2018 is Rudolph Strickwold (directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland).
“Strickwold heeft Hulphond Nederland stevig op de kaart gezet. In zijn sponsorproposities en -overeenkomsten is hij creatief en succesvol. Zijn persoonlijke communicatie is misschien wel zijn sterkste wapen”, aldus juryvoorzitter Noud Bex.

De jury was ook onder de indruk van de andere twee finalisten: Augusta Noya (Spaarne Gasthuis) en Frank Tebbe (Het Nederlandse Rode Kruis).

Isabel Boerdam, eigenaar van de blog ‘De Hippe Vegetariër’ en het recent opgerichte Green Food Lab, is het CommunicatieTalent van 2018.  Zij organiseerde de Nationale Week Zonder Vlees. “Het oprichten van de stichting, het werven van partners én het bedenken en uitvoeren van een uitgekiend, creatief en innovatief communicatieprogramma: Isabel heeft het voor elkaar gekregen. Met jaloersmakend mooie resultaten”, aldus de jury.
Ze nam het op tegen twee andere talenten: Soraya Koendjbiharie (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en Paulien Trommelen (Future Communication).

Er wordt gelinkt naar de videoportretten van de kandidaten, die zijn gemaakt door Video Agency.

Voorgaande jaren