Gedragsverandering en beïnvloedingstechnieken in communicatie


-

Markeren en Delen

Rick van Baaren
Matthijs van Leeuwen

Hoe kan je gedrag effectief veranderen door communicatie? Wat is de kracht achter sucesvolle communicatie(campagnes)? Prof. dr. Rick van Baaren, internationaal expert in (onbewuste) beïnvloeding, en Matthijs van Leeuwen, universitair docent gedragsbeïnvloeding en auteur van Hidden Persuasion, doorgronden de psychologische mechanismen van succesvolle communicatie.

Tijdens deze fasterclass leer je hoe je inzicht krijgt in de drijfveren van jouw doelgroep en hoe je deze psychologische inzichten omzet in effectieve gedragsverandering. Na deze fasterclass heb je dieper inzicht in menselijk functioneren en gedrag en krijg je handvaten aangereikt om je communicatie hierop af te stemmen.

Deze fasterclass is interessant voor elke communicatieprofessional die een doelgroep in beweging wil krijgen, dieper inzicht wil in psychologische drijfveren en weerstanden en menselijk gedrag wil begrijpen en beïnvloeden.  En voor iedereen die in haar organisatie meer effect wil hebben op gedrag van medewerkers en klanten en wil weten hoe dat vorm te geven