Sponsors


Word sponsor

Dit vakcongres is een van de hoogtepunten van het verenigingsjaar en trekt een publiek dat bestaat uit communicatieprofessionals (zowel leden als niet-leden), van medewerker tot directeur communicatie, die op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied en collega’s willen ontmoeten.

Voordelen van partnership en sponsoring:
• Direct contact met uw doelgroep
• Profiteer van sterk merk Logeion-jaarcongres
• Genereer nieuwe leads
• Volop exposure in multimediale marketingcampagne
• Verstevig uw positie in de markt door kennisdeling

Bekijk de andere mogelijkheden voor sponsoring bij Logeion en de sponsorbrochures.

Hoofdsponsor

Publiquest

Publiquest

Publiquest combineert het beste van drie communicatiebureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken wij samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest

Partners en sponsors

Managementboek

Managementboek

Managementboek is een online boekhandel waar u terecht kunt voor vakinformatie en inspiratie. Managementboek onderscheidt zich door het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals. Naast het traditionele boek kunt u bij ons terecht voor e-books, luisterboeken, spellen, events, seminars, e-learnings en ons magazine.

Managementboek
Yellenge

Yellenge

Yellenge is de tool die uw event, zoals een congres, symposium, klantendag, medewerkersbijeenkomst, naar een nieuwe dimensie brengt. Betrek uw bezoekers optimaal en geef sprekers de tools om te excelleren. Presentaties worden interactief. Deelnemers stellen vragen, stemmen en reageren op stellingen. Nieuwe contacten leggen en netwerken? Met de Event app beschikken deelnemers over een krachtige tool. Uiteraard zijn zaken als het programma, sprekersoverzicht, informatie over de locatie standaard inbegrepen.

Yellenge
The Oval Office

The Oval Office

The Oval Office is een Live + communicatiebureau, onder de naam MOVE waren ze al meer dan 25 jaar actief in Nederland. The Oval Office combineert de impact van live events en brand activations met de kracht van on- en offline communicatie. Het bureau bevindt zich naast Amsterdam ook in Antwerpen, Brussel en Gent.

Zcene

Zcene

Bij Zcene gaat het om verhalen die kijkers raken en in beweging brengen. Verhaalkracht noemen we dat. De slimste manier om samen met u verhaalkracht te ontdekken doen we middels de Vertelwijzer.

METT

METT

Mett staat al 15 jaar voor slim samenwerken, kennisdelen en communiceren. In die tijd is Mett uitgebroeid tot een zeer eenvoudig en veilig online platform. Mett wordt door meer dan 250 organisaties op veel verschillende manieren gebruikt. Bijvoorbeeld als sociaal intranet, extranet, participatie- of co-creatieplatform en projectomgeving. Samen met onze klanten werken we continue aan de doorontwikkeling van Mett. Daardoor kunnen we wekelijks verbeteringen toevoegen aan ons platform.

METT
Studio Bilder

Studio Bilder

Bilder bestaat uit specialisten die goed zijn met beeld. Iets wat je van AV-professionals mag verwachten. Wij bedenken en produceren content, middelen vrij en platform onafhankelijk. Naast (online) film en animatie maken we ook interactieve infographics en foto’s. Alles met beeld. Wat ons onderscheidt, is dat wij geloven in co-creatie: want samen met onze opdrachtgevers maken we het verschil, in creatie en in uitvoering. We delen graag onze kennis en het proces van samen brainstormen beheersen we als geen ander.

Studio Bilder
DirectResearch

DirectResearch

DirectResearch voert al jarenlang voor veel leden van Logeion betrouwbaar communicatie-onderzoek uit: pre en posttesting, campagne-evaluaties en campaign tracking. Ben je op zoek naar een goed maar ook efficiënt en flexibel onderzoekbureau? Vraag bij ons een offerte aan, dan weet je zeker dat je de juiste antwoorden krijgt op jouw vragen!

DirectResearch
Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht
ANP

ANP

Het ANP is de grootste onafhankelijke B2B leverancier van nieuws en informatie aan alle Nederlandse media – internet, mobiel, televisie, radio, kranten, magazines – en aan publieke en private organisaties. Behalve nieuws en informatie biedt het ANP ook geïntegreerde oplossingen en content om klanten te helpen bij het bepalen van hun agenda en bij het analyseren, monitoren en produceren van content.

ANP
Magazine on the Spot

Magazine on the Spot

Redacteuren, een fotograaf, vormgever, redactietafel én een evenement. Het resultaat? Magazine on the Spot: een digitaal magazine dat uw congres of event in woord en beeld verslaat. Met pakkende interviews, rake sfeerbeschrijvingen, intrigerende foto’s, kernachtige recensies en heel veel reacties van deelnemers na afloop. En het mooie is: al de volgende ochtend in uw digitale postvak.

Magazine on the Spot

Mede mogelijk gemaakt door

Livehouse

Livehouse

LiveHouse is een toonaangevend organisatiebureau voor strategische events.

Livehouse
NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum