Finalisten CommTalent 2017


Winnaar CommunicatieTalent van het Jaar 2017 is Laura Peels (freelance communicatiespecialist en voorheen werkzaam bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu).
“Als het om communicatie gaat, heeft Laura Peels met een door haarzelf samengesteld team haar stempel gedrukt op de Nationale Klimaattop van het ministerie van I&M. Ze heeft laten zien dat ze met een brede kijk op stakeholders out of the box durft te denken en dat ze haar ideeën weet om te zetten in een vernieuwende aanpak”, aldus de jury.

De andere twee finalisten waren Florence Meesters (Dialoogmanager bij ABN AMRO) en Kelly Verdonk (Customer Success Manager bij ORTEC for Communications).

 

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar. Vakgenoten die een prestatie hebben geleverd waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en effectief zijn in hun aanpak. De verkiezingsmiddag is het moment om aandacht te geven aan het vak, het belang van communicatie te belichten en vakgenoten het podium te geven dat zij verdienen. De zes finalisten presenteren zichzelf tijdens C-DAY18 op 21 juni in Nieuwegein. Mis het niet.