Finalisten Comm/v 2017


De jury van de verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar heeft de drie finalisten van deze verkiezing woensdag bekendgemaakt. Dit zijn (in alfabetische volgorde):
* Corine van Impelen, hoofd Communicatie en evenementen Naturalis
*Klaas Kregel, (voormalig) Communicatieadviseur Domesta
*Wim van der Weegen, hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie Onderzoeksraad voor de Veiligheid.

Uit de longlist van tien genomineerden, die was samengesteld door de selectiecommissie, heeft de jury in eerste instantie vijf kandidaten geselecteerd. Deze vijf kandidaten zijn door de jury geïnterviewd en vervolgens zijn de drie finalisten gekozen.

Juryvoorzitter Noud Bex: “We hadden over de hele linie met een stevig niveau te maken. Voor de jury staken er echter drie kandidaten duidelijk bovenuit. Zij zijn dan ook unaniem tot finalist gekozen.”

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar. Vakgenoten die een prestatie hebben geleverd waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en effectief zijn in hun aanpak. De verkiezingsmiddag is het moment om aandacht te geven aan het vak, het belang van communicatie te belichten en vakgenoten het podium te geven dat zij verdienen. De zes finalisten presenteren zichzelf tijdens C-DAY17 op 1 juni in Nieuwegein. Mis het niet.