Finalisten Comm/v 2017


Winnaar van de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar 2017 is Wim van der Weegen (hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie van de Onderzoeksraad voor Veiligheid).
“Van der Weegen was de motor en inspirator achter de geslaagde communicatie van het eindrapport over de crash van vlucht MH17. Hij zette doordacht en strak geregisseerd de Onderzoeksraad voor Veiligheid weer nadrukkelijk op de kaart. Dat deed hij op zijn eigen manier: overtuigend, ingetogen en zelf op de achtergrond”, aldus de jury.

De andere twee finalisten waren Corine van Impelen (hoofd communicatie Naturalis) en Klaas Kregel (voormalig communicatieadviseur bij Domesta).

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar. Vakgenoten die een prestatie hebben geleverd waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en effectief zijn in hun aanpak. De verkiezingsmiddag is het moment om aandacht te geven aan het vak, het belang van communicatie te belichten en vakgenoten het podium te geven dat zij verdienen. De zes finalisten presenteren zichzelf tijdens C-DAY18 op 21 juni in Nieuwegein. Mis het niet.