Fasterclass Ontmoet de professional van de toekomst


21 juni 2018 13:35 - 14:35

Markeren en Delen

Celia Noordegraaf
Sandy Nijhuis
Kim van der Heijden
Chris Janssen
Laura Peels

Is jouw organisatie op zoek naar de nieuwe generatie communicatieprofessionals? Dan moet je ook wel wat te bieden hebben. En vaak zijn dat net andere zaken dan de ideeën die je zelf in je hoofd hebt. In deze sessie wordt besproken wat de professional van de toekomst nu eigenlijk van zijn toekomstige werkgever verwacht. Wanneer is die werkgever een interessante partij? Wil die professional wel in dienst treden van een organisatie of ziet hij zijn rol meer flexibel? Welke faciliteiten moet de organisatie de communicatieprofessional van de toekomst bieden en welke ontwikkelmogelijkheden zijn belangrijk?
Het onderwijs speelt al in op de toekomst. Hoe doen zij dat? Hoe wordt de aankomende generatie voorbereid op de vragen en rollen in de nabije toekomst?

Onder leiding van professioneel dagvoorzitter Jan-Jaap In der Maur gaan twee Young Professionals die eerder de prijs CommunicatieTalent van het jaar hebben gewonnen, Celia Noordegraaf van het Centrum van Strategische Communicatie van Logeion en Kim van der Heijden (Programme Manager Communication Programme, Hogeschool Utrecht) in gesprek over deze vragen en andere onderwerpen die betrekking hebben op de professional van de toekomst.