Fasterclass Ontmoet de professional van de toekomst


21 June 2018 13:20 - 14:20

Bookmark and Share

Hans Etman
Ruben van der Weijden
Celia Noordegraaf

Is jouw organisatie op zoek naar de nieuwe generatie communicatieprofessionals? Dan moet je ook wel wat te beiden hebben. En vaak zijn dat net andere zaken dan de ideeën die je zelf in je hoofd hebt. In deze sessie wordt besproken wat de professional van de toekomst nu eigenlijk van zijn toekomstige werkgever verwacht. Wanneer is die werkgever een interessante partij? Wil die professional wel in dienst treden van een organisatie of ziet hij zijn rol meer flexibel? Welke faciliteiten moet de organisatie de communicatieprofessional van de toekomst bieden en welke ontwikkelmogelijkheden zijn belangrijk?
Het onderwijs speelt al in op de toekomst. Hoe doen zij dat? Hoe wordt de aankomende generatie voorbereid op de vragen en rollen in de nabije toekomst?

Onder leiding van professioneel dagvoorzitter Hans Etman gaan twee Young Professionals die eerder de prijs CommunicatieTalent van het jaar hebben gewonnen, Celia Noordegraaf van het Centrum van Strategische Communicatie van Logeion en Ruben van der Weijden (opleidingsmanager opleiding Communicatie, Hogeschool Utrecht) in gesprek over deze vragen en andere onderwerpen die betrekking hebben op de professional van de toekomst.